Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Helgfrukosten!

Publicerad,

God morgon vänner ♥

Hur mår ni idag? Alltså på riktigt, om ni ger er själva en stund till eftertanke? Fundera på om det finns något som skulle kunna göra er dag och ert mående lite bättre just idag!

Jag hoppas såklart att ni mår bra och att ni haft en riktigt härlig helg i det vackra vädret 🙂 Själv har jag ätit långa och underbara frukostar, varit ute mycket, gått promenader, vilat i solen och försökt tanka energi. Det har varit en bra helg och just nu är jag fylld av tacksamhet över det underbara vädret vi haft. Jag älskar solen och energin den ger!

Underbart väder, men för mig är ändå det allra bästa med helgen de goda frukostarna! Det slår precis allt!

Den här helgen har frukostbordet varit fullt av godsaker och sett ut såhär som på bilderna nedan 🙂

IMG_5842 IMG_5840 IMG_5844 IMG_5848 IMG_5846 IMG_5847 IMG_5850 IMG_5851 IMG_5852 IMG_5853 IMG_5856

Hembakade nyponfrallor, bovetefrallor, fröknäcke, brieost, gräddädelost, prästost, avokado, ekologisk kokt skinka, gurka, kokt ägg, färskpressad juice på apelsin, morot och ingefära, vindruvor, marmelad och kaffe!

 

Vad äter ni helst till helgfrukosten?

 

Kram / Emma.

5 Kommentarer

  1. Helgfrukosten måste ändå vara den allra bästa frukosten (även om man för all del inte skall glömma av vardagarna heller). Men maten smakar alltid lite extra bra när man har lite mer tid till att förbereda den men framför allt till att sitta ner och njuta av den.
    I lördags blev det nybakat surdegsbröd från bageriet tillsammans med chiapuddingen som blivit kvar sedan fredagen (standardfrukost för oss båda numera under veckan). I söndags var det sedan jag själv som stod för baket då en rensning av kylen innebar fantastiskt goda pumpascones tillsammans med god ost och marmelad. Oh, nu längtar jag redan efter helgen igen!
    Men först en härlig och spännande vecka att se fram emot. Önskar dig allt gott.
    Kram

  2. Jag undrar om nyponfrallorna är godast nybakade eller om de måste svalna helt innan man skär i dem?

    TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA BLOGG!! 😀

  3. Jag är en sconestjej 😉
    Bakar det vardag som helg…
    Men på helgen är det extra gott & härligt med tid tillsammans med sambon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *