Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Hej från Idre fjäll

Publicerad,

Gokväll kära ni ♥

Jag och Pelle har åkt upp till vintern – från 5 plus i Karlstad till 10 minus på Idre fjäll. Så HIMLA underbart! Det är nästan 30 cm i snödjup, och snökanonerna går för fullt – det pirrar i hela mig av förväntan!

Det blev en lång och seg resa hit upp och det dåliga väglaget gjorde att det tog oss nästa 6 timmar från Karlstad till Idre med bara en kort paus för fika i Malung. Vi kom upp hungriga som vargar och jag ställde mig därför direkt i köket och slängde ihop ett gäng varma svamp- och kycklingsmörgåsar som blev över förväntan goda!

IMG_4951 IMG_4950

 

Ingredienser (till 4 stora smörgåsar):

  • 1/2 grillad kyckling
  • 200 gram champinjorner
  • 1 dl vispgrädde
  • maizena
  • ost
  • salt och peppar

Sätt ugnen på 225 grader. Hacka champinjoner i små bitar och stek dem sedan i smör till de blivit mjuka. Rensa kycklingen och hacka den i mindre bitar och lägg i pannan tillsammans med svampen. Krydda med salt och peppar. Häll på grädde och och red stuvningen med maizena. Lägg upp fyllningen på bröden (till mig hade jag hembakade tunnbröd och till Pelle hällakaka) och toppa med ost. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter tills osten får lite färg. Servera med en sallad.

 

Nu blir det en tidig kväll för oss. Pelle har varit sjuk hela veckan, men är på bättringsvägen. Själv känner jag mig lite hängig och väldigt trött så jag hoppas att en god natts sömn och lite fjälluft gör susen. Jag vill ju inte gärna tillbringa även den här vistelsen i Idre med en tråkig förkylning (som jag råkade ut för under träningshelgen jag hade här i september). Nej, håll tummarna för att jag får hålla mig frisk nu så jag kan njuta av skidåkningen i helgen 🙂

 

Hoppas ni mår bra!

 

Kram / Emma.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *