Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Havgregrynsvällning och tunnbröd extra allt

Publicerad,
God morgon ♥
Sista dagen i backen väntar och frukostuppladdningen idag består av havregrynsvällning, ägg och tunnbröd extra allt. Konstigt nog var jag jättehungrig när jag vaknade idag. Buffén igår var såååå galet god och efter tre tallrikar rullade jag nästan hem! Oxfilé, fläskfilé, kycklingfilé, stuvad blomkål, oliver (massvis), fetaost, vitlöksmarinerad roccula och mozzarella, potatisgratäng, stekt småpotatis, sweetchilimarinerade majskolvar, tzatziki, rosépepparsås och mängder med vindruvor var vad som slank ner! Ååååh, SÅ GOTT!!!!
Har ni ätit havregrynsvälling?
För mig var det evigheter sedan sist och plötsligt blev jag himla sugen! Mamma gjorde det alltid till oss när vi var små och det var också en stor mellanmålsfavorit för några år sedan! Len välling som värmer gott i magen innan vi ska ut i snöovädret – ja för det fullkomligt vräker ner snö här…
Havregrynsvällning är heller inte alls svårt att göra.
Ingredienser (1 portion):
2,5 dl mjölk
1/2 dl havregryn
En nypa salt
Koka upp alla ingredienser och koka på svag värme i någon minut tills det blir en krämig, len konsistens. Idag smaksatte jag med en nypa vaniljpulver och serverade med kokos och rörörda lingon (kom inte med på bild), men annars är det himla gott med äppelmos/ rivet äpple och kanel. Testa!
Tunnbrödet fylldes med ost, skinka, keso och mosad avokado. Till det ett ägg och en kopp ingefärste!
Japp – mätt i magen är det nu dags att hoppa i skidkläderna och ge sig ut i backen!
Hoppas att ni får en fin lördag!
Kram / Emma.

7 Kommentarer

  1. Gjorde ocksa en galet god frukost idag (recept: http://envirodiet.wordpress.com/2013/04/13/ice-cream-for-breakfast/). Definitivt basta malet pa dagen 🙂 Enjoy skiing!

    Svar:
    Härligt! Ja frukost är verkligen bästa på hela dagen 😀
    Emma Barremyr
  2. Hoppas att ni haft en riktigt fin och härlig sista dag ute i backarna.

    Det verkar ha varit en underbar resa och jag hoppas att du samlat på dig en massa ny energi inför allt som väntar där hemma.

    Hoppas att hemresan går bra!

    Kram

  3. Åh vad jag älskar din blogg! Du ska veta hur mycket du inspirerar mig!

    Svar:
    Vad kul att höra! tack kära du för din kommentar!
    Emma Barremyr
  4. blir riktigt frestad, finns recept på tunnbrödet, tro?

    Svar:
    Recept på tunnbrödet hittar du här –> http://emmabarremyr.blogg.se/2013/march/hembakade-tunnbrod-med-sotpotatis.html 🙂
    Emma Barremyr
  5. Ser sjukt gott ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *