Hamburgarvariant med jordnötsbiffar, sötpotatisbröd och sås på basilika, avokado och mango
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/07/img_4661_-_kopia_51dd1b70e087c336bf32c1d3.jpg)
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/07/img_4652_-_kopia_51dd1b7a9606ee3396c03271.jpg)
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/07/img_4653_-_kopia_51dd1b8cddf2b3703d46f4d5.jpg)
Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Tusen tack för ännu ett finfint tips och inspiration! Perfekt mat för en veggie som jag 🙂 Behöver lite riktig matinspiration då det blivit mycket "fuskmat" på sistone. Får ta detta en dag framgent.
Kram
Hejsan Emma!:) Hittade din blogg för ett tag sedan och jag fastnade direkt! Bilderna och recepten är alldeles underbara. <3
Jag har en fråga, jag är 15 år och brukar gå ut springa några gånger i veckan. Men jag skulle ibland vilja ersätta springrundorna med någon annan form av träning. Vet bara inte vad, har du några tips?
Tack för en fin och inspirerande blogg!
Kram
Men kors i taket. Gud så gott !! =)
Underbart med den känslan efter löpningen också, jag älskar den =)
Sv. Förstår det. Hur enkelt som helst att göra också ju =)
Nej. Man lever länge på den =)
Hej! Åh det sog ju JÄTTE smarrigt ut:) måste testas!! Är det saltade eller naturella jordnötter du hade i biffarna?:-)
Kram
Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet. Du kan nå mig på Clothesoftheday@outlook.com Välkomna
Detta var verkligen gott – men några biffar blev det inte 😉 Det blev mer en ”pytt i panna” väldigt gott!!! Serverade med chilisås och massa sallad, bönsalsa och jordgubbar!
Tack Emma för ett gott recept 😀
Hej! Tänkte göra detta smarriga i helgen. Men rookie som jag är klurar jag på hur många burgare du fick ut av det här receptet? Ska laga till typ 10 pers nämligen… Ha det bra!
Hej! Vad roligt 🙂 Det blir ungefär 8 biffar, 3-4 personer så jag skulle nog föreslå att du tredubblar receptet om ni är 10 som ska äta! Hoppas det smakar 🙂