Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Hälsolimpa

Publicerad,

Ingredienser:

3 msk honung
1 dl russin (kan uteslutas)
5 dl mixade hasselnötter
4 dl naturell yoghurt
2 tsk bikarbonat
6 dl dinkelmjöl
2 dl havregryn
2 nypor salt
1 dl linfrö
1 rivet äpple

Blanda ihop alla torra ingredienser. Tillstätt honung, äpple och yoghurt och blanda till en smet. Häll i en form och garnera med pumpakärnor. Grädda i ugnen på 175 grader i 1 timme. Smular aningen lite, men är så himla gott! Testa vet jag 🙂

Nu blir det en liten paus i pluggandet och smörgåslunch för min del!

/ Emma.

2 Kommentarer

  1. Är 5 dl mixade hasselnötter ca 200 g? Ska jag mina dem till mjöl? Tack för dina fina recept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *