Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Glutenfria kesoplättar

Publicerad,

Hej finisar ♥

Sofy påminde mig om en gammal klassiker förra veckan – KESOPLÄTTAR! Oj så sugen jag blev när jag såg att hon mumsade på dessa godingar till lunch!

Jag slängde därför ihop ett gäng kesoplättar till lunch i helgen som åts med glädje tillsammans med en sås på turkisk yoghurt och jordnötssmör, hemkokt mangosylt, torkad ananas och granola!

IMG_0912

IMG_0921

 

Ingredienser (1 person):

  • 2 ägg
  • 1 dl keso
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 2/3 tsk fiberhusk
  • 1 klick kokosolja

Blanda ihop ägg, keso och vaniljpulver. Tillsätt fiberhusk och låt smeten svälla ihop några minuter. Värm under tiden en panna och lägg i kokosolja. Stek 6 plättar på medelhög värme ganska länge på båda sidor för att de ska hinna ”fastna” som plättar och inte bara bli en kletig ”pannkaka” 🙂

Såsen gjordes som sagt på en klick jordnötssmör som blandades ihop med turkisk yoghurt och vaniljpulver.

 

IMG_0919

 

Supersmarriga till lunch, men även goda som mellanmål!

 

Kram / Emma

6 Kommentarer

  1. Vad kul att du skriver detta just nu! Gjorde dessa för första gången förra veckan och jag säger bara oh my god vad de är goda. Redan tipsat flera kompisar om dem och äter det för andra gången på två dagar ikväll 😉

  2. Mums! Pannkakor/plättar/våfflor är verkligen den perfekta maten. Passar lika bra till frukost som till lunch, middag eller mellanmål. Det var längesedan jag gjorde kesoplättar så nu är det du som i din tur får inspirera mig 🙂

  3. Prova att blanda i rivet äpple och kanel, perfekt mellis att ha med på utflykt.

  4. Åt denna kombinationen idag till frukost, fast med färsk mango istället för sylt och herregud vad gott det var! 😀 Ville inte sluta äta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *