Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Glutenfri tomatgalette med chevre

Publicerad,

IMG_4093

Förra helgen åt vi en alldeles underbar tomatgelette med getost till söndagsmiddag! Ett väldigt gott och enkelt recept som jag såklart vill dela med er!

Frågar du mig så passar den alldeles utmärkt till helgen, men funkar såklart som en lyxig vardagsmiddag också. Den är även perfekt på ett buffébord och bra bjudmat som går att förbereda. Ingredienserna går snabbt att slänga ihop även om det tar en liten stund när den gräddas i ugnen.

Inspirationen fick jag när jag kikade på Leila bakar en dag. Hon lagar ju så mycket gott och ger mig alltid massa inspiration i köket!

IMG_4067 IMG_4076

Glutenfri tomatgalette med chevre

Ingredienser (4 personer):

100 g rumsvarmt smör

3 dl havremjöl

1/2 tsk salt

1 dl mandelmjöl

1 tsk fiberhusk

1 ägg

200 g philadelphiaost

200 g chevre

250 g tomater (jag blandade röda och gula coctailtomater)

1-2 msk olivolja med smak av chili/vitlök

flingsalt och peppar

pizzakrydda

Sätt ugnen på 175 grader. Mixa ihop smör, havremjöl, salt, mandelmjöl, fiberhusk och ägg i en mixer tills du får en fin deg. Låt sedan vila i kylen minst en halvtimme. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper, lägg på en plåt och vik upp kanterna. Mixa ihop philadelphiaost och chevre och krydda med salt och peppar. Bred ut över pajbotten. Dela tomaterna och lägg över pajen. Salta, peppra och ringla över olivolja. Grädda sedan pajen i 45-50 minuter eller tills den har fått fin färg.

Servera med en sallad och njut av en fantastiskt god middag!

IMG_4074 IMG_4084

 

Hoppas det smakar!

 

Kram / Emma

4 Kommentarer

  1. Oj vad gott det där ser ut 🙂

  2. Denna såg ju såå god ut!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *