Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Glutenfri PIZZA

Publicerad,

Hej vänner ♥

Igår gjorde vi en himla god glutenfri pizza till middag!

Jag har fått testa på några nya produkter från Urtekrams glutenfria serie och är positivt överraskad! Toppen är också att det följer med spännande recept på förpackningarna att testa!

Det blev ju perfekt till gårdagens pizza!

Universalbakmixen som jag använde mig av innehåller fullkornsrismjöl, rismjöl, teffmjöl, majsgryn och psylliumhusk, och på baksidan av förpackningen hittade jag receptet till min pizzabotten.

IMG_5373 IMG_5374

 

Ingredienser (2 personer):

  • 2 dl ljummet vatten
  • 150 gram universalbakmix
  • 1 tsk havssalt

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda salt och bakmix. Tillsätt vatten och och blanda ordentligt med en handvisp. Smeten blir ganska lös, men det ska den vara. Kavla sedan ut degen mellan två bakplåtspapper. Låt pappret sitta kvar (det lossnar när det är färdiggräddat) och kör in i ugnen i 15 minuter. Ta ut och ta bort översta bakplåtspappret. Höj värmen i ugnen till 250 grader, ägg på fyllning och grädda sedan ytterligare 10-12 minuter.

Jag gjorde en tomatsås till pizzan på passerade tomater, pesto och tomatpuré och öste sedan på med mozzarella, hackad ananas, skivade tomater och pizzakrydda. När pizzan kom ur ugnen åkte ett par nävar ruccola och parmaskinka på!

Det blev gööööörmumsigt 😀

 

IMG_5383IMG_5385

 

 

Blev ni pizzasugna nu? 😀

 

 

Kram / Emma.

9 Kommentarer

  1. Hej.
    Har ingen våg hemma.. Hur mycket är 150g mix? 1.5dl?

  2. Men Emma gör en kok bok vettja !!! Du har så många bra idéer, jag sitter och dreglar för jag blir så hungrig och sugen på att testa alla recept ja ser som du gör ??..:) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *