Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Frukostbakelse och uppiggande smoothie!

Publicerad,

God morgon onsdag ♥

Veckan har dragit igång med full fart och både måndag och tisdag har varit full av jobb med PT-kunder i gymmet! Flera nya kunder har trillat in och det ska bli så himla spännande och roligt att få jobba mot deras mål tillsammans med dem! Igår blev en lång arbetsdag och jag var inte hemma förrän åtta och hann då bara äta middag och se Biggest Looser innan jag däckade i sängen! Irriterande nog så har det smattrat regn mot fönsterrutan hela natten så jag har sovit dåligt. Men, men, vi hår hoppas att regnet ger med sig snart 🙂

En bra grej med regnrusket ute är ju att känslan av att vara inne blir lite bättre. Jag älskar att fortfarande kunna tända ljus och mysa till det – både om morgnar och kvällar och idag har jag haft en lugn morgon i soffan framför Nyhetsmorgon. Jag lyxade till det med att slänga ihop en frukostbakelse med äpple och mandel, en uppiggande ananas- och banansmoothie och en kopp Pukkate i favoritsmaken lakrits och pepparmint.

IMG_0216

IMG_0217

 

Ingredienser:

  • 2 msk havregryn
  • 2 msk havremjöl
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1 tsk kanel
  • 1 äggvita
  • 1/2 mosad banan
  • 1/2 finrivet äpple
  • 1 msk mandelsmör

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla ingredienser utom äpple och mandelsmör (de blandar du ihop för sig). Klicka ut halva smeten på en plåt och lägg sedan i äpple- och mandelfyllningen och täck med resten av smeten. Grädde i ugnen i 15-20 minuter eller tills bakelsen fått lite färg. 

Servera gärna tillsammans med en smoothie som frukost eller till en kaffekopp under eftermiddagsfikan.

Och glöm inte att njuta! Den är så god och gör gott för kroppen 🙂

 

IMG_0211

 

Smoothie:

Mixa till en fluffig smoothie! 

Ojidrinks är en fruktdryck med koffein från gröna kaffebönor som även innehåller fibrer, vitaminer och antioxidanter. Oji innehåller inga sötningsmedel eller konserveringsmedel, bara naturliga ingredienser och frukt och bär som är rättvisemärkt. Det är en bra dryck helt enkelt som passar utmärkt för mig som inte är ett jättefan av kaffe, men ändå vill ha något lite uppiggande ibland! 🙂

Vad äter ni till frukost idag?

Kram / Emma.

4 Kommentarer

  1. Åh så gott det låter och ser ut! Vad kul att höra att du fått många kunder och att det går så bra!!!

  2. Sååå gott det där låter 🙂

  3. Min frukost delades på mitten idag..
    Halva tidigt imorse..
    Knäckemackor med philadelphiaost & grönsaker & 1 kokt ägg tillsammans med kaffe 🙂
    Några timmar senare blev det kesella med jordgubbar på jobbet=mums 🙂
    Frukost är fantastiskt!!

  4. Åh den där äppelpajsbakelsen är så god! 🙂 Själv åt jag krämig polentagröt med mandelmjölk, chiafrön, blåbär, sötmandel, rostad kokos, mullbär och mandelsmör samt fröknäcke med kokt ägg och avokado.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *