Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Frukostbägare med overnight oats och kanelstekta äpplen med frötopping

IMG_4735

God morgon vänner ♥

Effekterna från lördagens tysta heldagsretreat suttit i hela helgen. Jag känner mig lugn inombords och medveten om det som händer både runtomkring mig, men även inom mig. Tänk vad tystnad och medveten närvaro kan göra alltså! Wow, den där dagen gav så otroligt mycket mer än vad jag hade kunnat ana och nu vill jag bara omge mig av ännu mer tystnad. Jag ska beta av lite jobb nu under förmiddagen och sedan sätta mig med 40-minutersmeditationen som jag längtat efter ända sedan igår. Jag trodde ALDRIG jag skulle kunna längta efter att meditera, haha!

En ny vecka har anlänt och måndagen har jag startat med en alldeles ljuvlig frukost i form av en frukostbägare – något som det var alldeles för länge sedan jag åt!

Igår kväll fixade jag iordning en burk med overnight oats – havregryn som blandades ihop med sojayoghurt och smaksättning fick stå över natten och varvades idag med kanelstekt äpple med diverse frön och hunong.

Mums alltså! 

IMG_4736IMG_4745IMG_4738

Ingredienser (1 person):

1 dl havregryn

1 dl naturell ekologisk sojayoghurt

1 tsk kanel

1 nypa salt

1 msk mandelsmör

1 krm vaniljpulver

1/2 krm kardemumma

1 äpple

1 msk kokosolja

1 msk honung

pumpakärnor, solroskärnor, kokosflingor

På kvällen: Blanda ihop havregryn, sojayoghurt, mandelsmör, kanel, vaniljpulver, salt, kardemumma och 1/2 rivet äpple. Låt stå över natten.

På morgonen: Skiva resterande halva av äpplet och stek i kokosolja. Tillsätt frön och ringla över honung och stek ihop allt en stund. Varva sedan den kalla gröten med kanelstekta äpplen och frön!

IMG_4747IMG_4740

Åh, färska blommor på bordet ger ännu mer njutning till den här fina morgonen ♥

 

Hur mår ni? Har ni haft en härlig helg?

 

PS. Vinnarna i tävlingen är utsedda och tack alla som deltog. De lyckliga är Isa, Hanna och Sandra – ni är kontaktade via mail. DS.

 

Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Såg riktigt smarrigt ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *