Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Mums! 🙂
Jag åt mixad gröt (quinoa, bovete, havregryn och linfrön) som jag kokade med mosad banan, blåbärspulver och äggvita mot slutet. Sen hade jag smultron, yoghurt, kakaonibs, pumpakärnor och kokos på. Jättegott var det! 🙂
Quinoaflingor är jättegott att koka gröt på, prova! 🙂
Låter som en väldigt god frukost! Själv år jag bovetegröt med smak av kiwi/yoghurt (proteinpulver), toppat med en sked kokosolja, kiwi och stora härliga blåbär. Gott!
Kokos/äpple plättar med hemgjort äppelmos 🙂
Jag åt hallonchiagröt med rå kakao/carobfluff, en stor klick jordnötssmör, banansorbet, quinoacrunch, gojibär och vita mullbär.
Här blev det jordnöts- och kakaogröt med kokosflingor och frysta hallon på toppen 🙂
turkisk youghurt med hallon, paulins crunchy, russin och ringlad honung + ett knäckebröd med ägg och kaviar. Gott 😀
Ser gott ut. 🙂
Gott!
Jag åt ugnsbakad gröt gjort på havregryn, bakpulver, salt, 2 äggvitor, vatten, 1 banan och kanel. Till det hade jag rismjölk, mumma kardemumma!
Jag åt smoothie på banan, blåbär , hallon och kokosmjölk, 2 stekta ägg och te.
Jag åt bananpannkakor med kardemummasmak med tillbehöv i form av frysa(fast lite tinade) hallon och blåbär, blandade nötter och keso samt det obligatoriska kaffet 🙂 Älskar frukost!
Tunna pannkakor gjorda på havremjöl, ägg och sojamjölk med kokt quinoa i smeten. Serverat med hemmagjord hallonchiasylt, keso, banan och jordnötssmör. Mums!
Jag åt också "mallorcagröt" toppat med jordnötssmör, banan, kokos och hasselnötter. Mmm…
keso/yoghurtblandning med granola, jordgubbar och blåbär!