Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Fredag 2 december

Publicerad,

Hej fina ni
 
Jag fick ett önskemål att jag skulle lägga ut receptet på GI-limpan igen så här kommer det!

Ingredienser:

3 msk honung
1 dl russin (kan uteslutas)
5 dl mixade hasselnötter
4 dl naturell yoghurt
2 tsk bikarbonat
6 dl dinkelmjöl
2 dl havregryn
2 nypor salt
1 dl linfrö
1 rivet äpple

Blanda ihop alla torra ingredienser. Tillstätt honung, äpple och yoghurt och blanda till en smet. Häll i en form och garnera med pumpakärnor. Grädda i ugnen på 175 grader i 1 timme. Ta ut och låt svalna innan du skivar den.

Tips! Jättegott att rosta detta bröd 🙂

Den här dagen har gått ortoligt fort! Just nu håller jag på och fixar inför kvällen. Ska överraska min pojkvän när han kommer hem! Ser fram emot en myskväll

/ Emma.

1 Kommentar

  1. åh vad bra att du lade ut de igen, jag råkade nämligen tappa bort receptet du gav mig.. letade efter de i förrgår när ja skulle iväg å handla.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *