Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Första december

Publicerad,
God morgon 
 
 
Jag har precis käkat andra frukosten och sett på julkalendern. Julkalendern blir jag aldrig för stor för – det är lika mysigt att titta varje år! Svårt att säga om den är bra eller inte än, det återstår att se. Första avsnittet kändes väldigt kort dock!
 
Började dagen i gymmet idag – rygg, axlar och mage på schemat. Nu är jag påfylld med både tränings- och matenergi! Underbar start på december!
 
 
 
 
Andra frukosten blev en enkel och vanlig havregrynsgröt med äggvita (för mer protein) toppad med chiafrön, krossade linfrön, solroskärnor, pumpakärnor, kokos, hallon och mjölk. Mums 🙂
 
Nu ska jag iväg till jobbet för ett 24-timmarspass!
 
Ha en fin dag 
 
Kram / Emma.

1 Kommentar

  1. Hej Emma! Jag har precis fått reda på att jag är gluten-intolerant. Jag tycker att det är svårt att veta vad jag ska ersätta t.ex. vetemjöl med. Kan inte du göra ett inlägg där du berättar om vad du har för glutenfria basvaror i ditt kök. Jag har sett att du använder dig mycket av bl.a. olika typer av kokos råvaror. Är det något du rekommenderar?

    Svar:
    Hej Anna! Kokos är ett fantastiskt alternativ till mjöl, dock suger det åt sig mer vätska så man kan inte använda lika mycket som i vanliga fall. Alla mina recept ett halvår tillbaka är glutenfria då jag inte heller kan äta gluten. Ska absolut ta tag i ett inlägg om glutenfria basvaror i mitt kök när jag får tid, tack för tipset 🙂
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *