Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Förrätt – toast med kantareller och chévre

Publicerad,

IMG_9056

Hej fina ni ♥

Som fredagstips till er vill jag passa på att dela med mig av receptet på förrätten som vi serverade här hemma förra helgen! En helt fantastiskt god förrätt enligt både Pelle och gästerna, så att hålla inne på receptet vore ju bara taskigt, ellerhur?

Tyvärr var det ingen förrätt för mig eftersom den innehöll både vitlök och svamp (kan ej äta p.g.a. IBS) samt chévre som jag inte kan äta på grund av graviditeten. Det luktade ljuvligt när jag tillagade dessa godingar och jag skulle nästan kunna dö för att kunna äta dessa!

Lyllos alla er som har magar som klarar av lök och svamp säger jag bara!

FREDAGSTIPS till er – vill ni lyxa till helgens middag lite extra rekommenderar jag denna enkla, men ack så goda förrätt!

IMG_9046 2

 

Toast med kantareller och chévre

Ingredienser (6 personer):

500 g kantareller

1 vitlöksklyfta

200 g chévre

12 baguetteskivor (välj glutenfritt bröd för en glutenfri variant)

1 nypa salt och peppar

Smör

Sätt ugnen på 225 grader, grill. Ansa och skär svampen i mindre bitar och fräs den sedan i en rejäl klick smörj en stekpanna. Pressa ner vitlöken och krydda med salt och peppar. Fördela svampröran på brödbitarna och lägg på en bakplåtspapperklädd plåt. Toppa med chévre och strö över lite hackad persilja. Kör sedan in i ugnen tills osten har fått lite färg, 3-5 minuter.

 

IMG_9043 IMG_9049

 

Hoppas att ni får en mysig helg allihopa 

 

Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. OMG!!!! Sååå gott det ser ut och låter asså 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *