Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Fisk i kokos- och currysås

Publicerad,

Hej vänner ♥

Det blir mycket grillat till middag nu på sommaren och jag klagar verkligen inte – JAG ÄLSKAR DET! Det är variation i mängder – vi grillar fisk, kyckling, kött och vegetariska alternativ och serverar med goda potatissallader, färska grönsaker och njuter av måltiderna ute i trädgården! Det är sommar när den är som bäst!

Men mitt i allt grillande smakade det gott med en fiskgryta från spisen som vi serverade här hemma härom dagen! Det var ett sånt där snabbt ihopkok som blev så sådär galet bra som det blir ibland, och självklart vill jag då dela det med er!

Här har ni en snabb och otroligt god fiskgryta att testa nästa gång ni serverar fisk där hemma!

IMG_2673

 

Ingredienser (4 personer):

  • 600 gram fiskfilé (vi hade pangasius)
  • 2 msk smör
  • 1 tsk curry
  • 3 msk (havre)mjöl
  • 500 gram krämig kokosmjölk
  • 1 ekologisk grönsaksbuljong
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1-2 msk tomatpuré
  • salt och peppar

Smält smör i en gryta och vispa ihop med curry och mjöl. Häll på kokosmjölk, smula ner grönsaksbuljong, sambal oelek och tomatpuré. Låt koka upp. Lägg i fisken och låt den sjuda på svag värme i 12-15 minuter. Smaka av med salt och peppar och servera med ris, sallad och riven kokos!

 

IMG_2675

 

Hoppas det smakar!

 

Kram / Emma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *