Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Äggvita ska man inte äta rå, för när den är rå innehåller den något som gör att man inte kan ta upp b-vitaminer lika bra. Ett tips bara, men annars lät det gott, ska prova ägglatten själv, fast ska bara använda gulan då 🙂 älskar din blogg btw, den är bäst!!:)
Gud så underbart. Härlig runda också =)
Härligt kämpat med att springa så långt! Och frukosten ser underbar ut, måste ha satt fint efter träningen 😉
Det låter näst intill perfekt!:)
Tränar Pelle också mycket? Om han kan springa 20 km? Gillar din blogg!
http://www.hundstunden.se/artikelvisa.php?arg1=47
Där är en av länkarna som jag hittat det på!
Förresten, det var jättegott att bara använda gulan, tack för receptet! Att ägg och kaffe skulle va så gott ihop trodde jag inte xD
Vilken underbar start på dagen!
Jag längtar verkligen efter att få ge mig ut i löpspåren igen. Men den där berömda tummen sitter verkligen långt inne 😉 Kanske att denna veckan blir DEN veckan!
Gjorde gröten idag till kvällsmat och den var riktigt god. Tusen tack för alla tips! 🙂
Nej det är för människor också, googla på typ "rå äggvita b vitamin" eller nåt sånt så kmr det upp flera andra sidor 🙂 kram
Det är nog så länge äggvitan är kvar i kroppen skulle jag tro som de hindrar upptaget!
Vill tipsa om ett jättegott fluff jag brukar göra, ta vaniljcasein och elvispa med mjölk som du häller i en stråle, blir jättefluffigt och gott! Perfekt att toppa gröt, mugcakes eller frukt med!:) kram
Varför använder du inte sånt pulver? Det är gott 🙂 så påhittig som du e och bra på att komma på recept så skulle jag tro att du kan komma på nåt nytt ja 😀 kram
Använder du glutenfria havregryn och laktosfri mjölk/yoghurt/keso? Tack för en härlig blogg, nyss hittat den;-)