Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Emmas granola med blåbär, kokos och vanilj

Hej ♥

Igår var det blåbär, kokos och vanilj i pannkakorna. Idag är det samma smaker, fast i granolan.

Mumma!

Jag har verkligen gått och snöat in på granola just nu. Det passar ju till allt samtidigt som det är roligt att experimentera med smaker! Hittills har jag gjort morotskakagranolanutellagranola och jordnötsgranola – alla riktigt goda och jag lägger även till den här i samlingen nu – jättegod och knaprig!

gröten, på pannkakorna, på yoghurt/ keso/ kvarg, till snacks eller som lite kvällsgott! Jag gör på allt 🙂

img_6050

IMG_6062

 

Ingredienser:

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop coconutmanna, blåbärspulver, vaniljpulver, banan, agavesirap och äggvita till en smet och blanda sedan ner alla torra ingredienser. Smeta ut på en plåt och grädda i ungefär 20 minuter. Ta ut och rör om var femte minut. Låt sedan svalna och förvara sedan i en burk.

 

img_6061 img_6064

 

Brukar ni göra egen granola/ müsli och sitter på ett gott recept?

 

Kram / Emma.

7 Kommentarer

  1. Gjorde en senast igår! Nu pepparkaksgranola med dadlar och valnötter, en riktig laddning med julkänslor 😀 Gör min raw dock, den sköter sig ju ändå själv i ugnen över natten.

  2. Alltså VART finns havrekärnor?? Har letat på typ 3 olika mataffärer but I can’t find it, och jag älskar ju granola så vill kunna göra egen 🙁 tacksam för svar!! 😀

  3. Min senaste innehöll pepparkakskrydda, torkade aprikoser och sötad med färskpressad äppeljuice. Mmm höstens favorit!! Mycket mandel och hasselnötter och lyckan är total!

  4. Hej, hittade din blogg igår. Vill bara säga att jag verkligen gillar det du skriver om och hur du skriver. Har letat efter denna typ av ”hälso-/träningsblogg”. Är en av dem som tycker att mindfulness och yoga är toppen!! Men det tar sin lilla tid att vänja sig, som du skrev så spot-on angående i ett inlägg. (Har yogat i 4 år och sedan några månader tillbaka även börjat med mindfullness) Finns jättebra mindfulness-appar att ladda ner, med guidade meditationer och olika längd och program! Kroppsscanning, bergsmeditation osv. Rekomenderas! Ville mest säga att jag tycker du verkar vara en toppentjej med sunda värderingar och ett bra helhetstänk när det kommer till kroppen och knoppen!

  5. Det blir himla gott om man lägger torkad frukt i blöt, typ aprikoser, och sen mixar med lite vatten. Sen blandar man runt aprikospurén med de torra ingredienserna (havregryn/dinkelflingor, frön, nötter) + massa kanel och kardemumma. Rosta i ugnen. MUMS!!!! 😛

  6. Mmm, älskar oxå granola! Just nu är det en äpple/kanel/mandel variant med havregryn och helt bovete sötat med ekologisk äppelmos o dadlar som ligger i granolaskålen.. Höstigt och gott!

  7. Så gott det ser ut, ska testas:))) Tack för alla fina bilder och recept!
    Här kommer länken till yogakursen jag startar upp efter nyår
    http://www.crossfitkarlstad.se/nyheter/yoga-hos-crossfit-karlstad-varterminen-2014/

    Andas & njut
    Kram Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *