Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Det är så enkelt

Publicerad,
Hej vänner 
 
Det är så enkelt att laga nyttig snabbmat!
 
Ibland finns inte tiden riktigt där och då är det himla smidigt att ta fram en plåt, slänga protein på halva och kolhydrater på andra och köra in i ugnen en halvtimme. Under tiden hann jag duscha, göra en sallad och diska. 
 
 
På plåten idag:
* laxfiléer med fetaostpesto (mosad fetaost och pesto)
* skalad och hackad sötpotatis
* örtsalt och pepparmix överstrött 
 
 
 
En färgglad och näringsrik måltid som inte kräver mycket tid alls. Smidigt? 
 
Smidigt!
 
Fick också tre matlådor vilket passar bra då jag ska upp till Torsby och jobba igen i helgen!
 
Idag har jag dessutom varit på språng hela dagen så efter en god middag ska jag nu lägga mig och läsa lite!
 
Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. Mat som lagar sig själv kan vara guld värt i en stressig vardag! Åh, lax är min favoriträtt 🙂

    Svar:
    Verkligen, snabbt, enkelt och gott 😀
    Emma Barremyr
  2. okunnig "kock"

    hur länge o vilken grad o ska plåten stå i mitten av ugnen?? 🙂

    Svar:
    Låt fisken vara tinad när du lägger den på plåten och gör små bitar av sötpotatis så tar det ca 30 min på 200 grader 🙂
    Emma Barremyr
  3. Ohhh min favorit – pesto & fetaostbakad lax! Har ätit det en gång i veckan de senaste tre veckorna, senast ikväll 😀 Såå gott!

    Svar:
    Mmm, så gott 🙂
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *