Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Citronlax med krämigt blomkålsmos och söt mangocurrysås

Publicerad,
Hej 
 
Idag har det varit full rulle och det var skoj att vara tillbaka i gymmet igen, både med kunder och kollegor! Skulle ha kört imorgon också, men fick en avbokning och en ombokning så jag blev fri och flyr därför hem till mamsen och papsen ett par dagar tidigare än tänkt (vill helst vara ute på landet i värmen). Sitter på tåget för stunden och ser nu fram emot en grillkväll (och kanske en kvällsdopp) med familjen!
 
Och nu till gårdagens middag som blev ett snabbt ihopkok (inte mindre gott för det – utan tvärt om – fantastiskt gott!!!) efter en lång jobbdag. Efter att ha levt på färgglada sallader i veckor nu blev det för omväxlingskull varm mat på tallriken (men nästan lika färgglad för det), som dessutom fick avnjutas i soffan!
 
 
Lax: tina laxen och sätt ugnen på 200 grader. Droppa citron över laxen och krydda med örtsalt och pepparmix. Gratinera i ca 10 minuter.
 
 
Blomkålsmos: koka blomkål mjuk, häll bort vattnet, klicka i en rejäl klick smör, örtsalt och pepparmix.
 
 
Mangocurrysås: stavmixa ihop färsk, söt mango med 1/3 kvarg, 1/3 kokosmjölk (det tjocka), 1/3 keso, curry, örtsalt och chilipulver efter smak.
 
 
 
Enkelt är gott, visst är det så? 🙂
 
Kram / Emma.

5 Kommentarer

  1. Ser gott ut! 🙂

    Svar:
    Tack, vad kul att höra!
    Emma Barremyr
  2. Blev lite orolig när du skrev att du skulle blogga mindre i sommar, men min oro var obefogad! Massor med bra inlägg och härlig inspiration 🙂 tack!

    Svar:
    Hehe, ja jag har faktiskt bloggat mer än jag tänkte från början, gått mer på "känsla" än haft det som ett "måste" och det är ju kul att blogga! 😀 tack för att du kikar in och lämnar spår 🙂
    Emma Barremyr
  3. Ser verkligen gott och fräscht ut:)

    Svar:
    Vad roligt att höra! Tack 🙂
    Emma Barremyr
  4. Vad gott det verkar. Det här blir helt klart vår fredagsmiddag! Smarrigt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *