Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Chokladkaka och fredagsmys

Publicerad,
Gokväll 
 
Vi har precis påbörjat fredagsmyset här hemma. Jag står som vanligt i köket och fixar och myser. Hehe. Fredagsmiddagen som jag bjuder la familia på är basilikabakad kyckling med kokos- och ananasris.
 
 
Tidigare idag slängde jag ihop en chokladkaka med hallon och garnerade med kokosgrädde. Receptet kommer från Annie och ska bli himla spännande att testa till efterrätt!
 
 
 
Ingredienser:
1 burk avsköljda stora vita bönor
1 dl mosade hallon
1 dl äggvita
3 msk kokosmjöl
1 banan
4 msk kakao
Honung efter smak
 
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa samman alla ingredienser i en matberedare eller med stavmixer och häll upp i en smord form med avtagbara kanter. Grädda i ugnen i 15 minuter, ta ut och låt svalna. Vispa kokosgrädde med vaniljpulver och honung och bred över kakan. Strö över kokossocker och granatäpple. Ät och njut!
 
 
Önskar er en fin fredagskväll!
 
Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. Spännande recept med bönor! Kakan ser riktit smarrig ut 🙂

  2. Åh jag hade oxå spanat in denna! Ska testas nån dag 😉

  3. Åh jag hade oxå spanat in denna! Ska testas nån dag 😉

    Svar:
    Den var god, men gjorde en rawfoodkaka på nyår som var ännu bättre! Slänger upp recept imorgon om du är sugen 🙂
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *