Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Vad är det för bovete du köper är det vanligt i förpackning? Fattar inte det med groddningen kan du inte förklara lite mer? 🙂
Tack för en sjukt bra blogg!! 🙂
Tack så mkt 🙂
Tack 🙂
Precis vad jag sökte efter och det blev väldigt gott!
Jag hade fryst basilika och ska nog ha i ännu mer nästa gång.
Hur många dagar ungefär? Mitt bovete verkar stendött haha, har haft det blött i tre dagar nu och ser ingen skillnad. Jag har det i en djup bytta med vatten på, det blir ju ganska tätt längst ner i botten och istället väldigt mycket vatten på toppen..? 🙂
Jag sköljer det en gång om dagen, men jag misstänker att den uteblivna effekten kan ha att göra med att bovetet är kanske åtta år gammalt. Hittade det i skåpet och tyckte att det vore synd att slänga! Men det är relativt mjukt nu, kanske kan baka brödet ändå..?
Åhh vad gott det var!! Snabbt, enkelt och superlätt att göra! Dessutom fint för kroppen!! Nästa gång ska jag experimentera lite med receptet 🙂