Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Bovetebullar med morot

Publicerad,
Hej snyggisar 
 
Nybakade smörgåsar och varm choklad fick agera lunch idag. Mums!
 
Brödbaket blev lyckat och därför delar jag recept med er. Brödet är gluten- och mjölkfritt, men vill man baka med vanligt mjöl funkar det ju också såklart utmärkt. Testa dig fram med mjölet bara så att brödt inte blir för torrt eller kladdigt.
 
 
Ingredienser:
5 dl vatten
1 dl rapsolja
2 msk sirap
50 gram torrjäst
1 dl linfrö
5 dl sojamjöl
5 dl havremjöl
5 dl bovetemjöl
2 dl finriven morot
1 tsk salt
1 tsk brödkryddor
 
Blanda mjöl (inte allt – spara lite och tillsätt sedan eftersom), linfrö, salt, brödkryddor, jäst. Värm vatten, olja och sirap till fingervarmt och häll i mjölblandningen. Blanda, tillsätt morötter och fyll på med mjöl tills degen blir smidig. Låt jäsa under bakduk 40 minuter. Baka sedan ut till bullar som får jäsa ytterligare en halvtimme. Nagga bröden och pensla med vatten. Grädda i ugenen på 125 grader i 10-15 minuter. Klart!
 
 
 
Smörgåslunch med keso och skinka/ avokado och makrill toppat med oregano. Mums!
 
 
Nu ska jag bege mig mot gymmet för lite arbete!
 
Kram / Emma.

1 Kommentar

  1. Hejsan gumman! Jag kör bakdag här hemma också 🙂 Fröigt majsknäcke och dinkel bröd med chiagröti! Ha en fin dag, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *