Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Nu har jag veckans blogg tävling uppe igen, hade vart roligt om du var med 🙂
Kram
Åh, måste verkligen testa!! 🙂
Ser gott ut!
Hade bara en fråga:)
Vilken ost anser du vara nyttigast? förutom typ fetaost och annan getost.
Tack på förhand på svar!
Kram:)
Oj, det här ser så gott ut att jag vill testa – GENAST! 🙂 Det får bli morgondagens morgonmål… 🙂
Hej:) har bara en fräga: vilken ost anser du vara nyttigast? Förutom typ fetaost och andra getostar
Tack på förhand:)
Kram
Ser så gott ut!
Vad gott! Jag gjorde något liknande förut kom jag på nu, fast med kvarg och jag gräddade det i ugnen en stund (med bakpulver i).
Så en ska alltså elvispa ner alla ingredienser efter att en vispat äggvitan? I vanliga fall brukar en ju blanda ner det andra väldigt försiktigt för att behålla fluffet ? 🙂 tacksam för svar! Kram du är så bra!!!!
Nu har jag prövat och det VAR gott! Suveränt recept – tack!
Har nyligen hittat din blogg och läser den varje dag nu, superbra 😀
Hej! Jag gjorde just detta och drar blev jättegott men mycket mörkare och mindre fluffigt än vad ditt ser ut på bilden. Vad kan ha gått fel? För vattniga blåbär? Jag tinade dem precis innan jag hällde ner dem.
Hej! Jag vet faktiskt inte? Kanske att blåbären var lite för vattniga som du säger?