Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Bästa juliga receptet

Publicerad,
Hej vänner 
Dagens utmaning är att laga era bästa juliga recept och nu tänkte jag bjuda på mitt – fisk i saffran- och kokossås serverat med fullkornsris som var våran middag igår!
Det är en sån där gudomlig rätt som bara smälter i munnen!
Ingredienser (4 personer):
400 g fisk (vi hade lax denna gång)
2 nävar skalade räkor
1 burk kokosmjölk
1 dl turkisk yoghurt (kokbar)
1 påse saffran
1 fiskbuljong
1,5 tsk sambal oelek
Svartpeppar och örtsalt
Blanda ihop kokosmjölk, turkisk yoghurt, saffran, fiskbuljong, salmbal oelek, svartpeppar och örtsalt och koka upp. Lägg i fisken (ska vara tinad) och låt den sjuda på svag värme i ca tio minuter. Red såsen och släng i räkorna. Smaka av och servera sedan med fullkornsris och en smarrig sallad!
Ett sätt att lyxa till måltidsvattnet är att slänga i några frysta hallon! Tipstips 😀
Hoppas ni lagar goda middagar ikväll!
Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Åh ska testa denna rätt någon dag 🙂

    Svar:
    Ja, testa! Muuuums ju 😀 hihi. hoppas du gillar 😀
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *