Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Banankokoschiagröt!

Publicerad,

God morgon vänner ♥

Igår landade jag hemma i Karlstad igen efter ett långt veckoslut med över 60 timmars jobb uppe i Torsby! Helgen slet på krafterna och igår kom jag hem tröttoch sliten, lagade middagen och kröp sen ner i sängen med en bok tillsammans med min kärlek och läste några rader innan jag somnade bums!

Idag har jag en lugn morgon här hemma innan jag ska möta upp Daniel för ett möte angående en förändring som väntar, innan jag fortsätter dagen på hemmaplan med PT-onlinejobb och planering för resten av veckan. Det är himla skönt att kunna styra jobbet hemifrån när jag varit på vift såhär. Lugn och ro och lite ensamhet är bra avkoppling! Onsdag och torsdag blir sen heldagar i gymmet med full fart och härliga människor. Bra kontraster!

Till frukost laddas det upp med banankokoschiagröt toppad blåbär och världens godaste mandelsmör från Fitnesguru. Det är SÅ krämigt och gott! Och så boostar jag lite extra i höstmörkret för att pigga upp energin med en juice på apelsin, morot, ingefära och lime!

Plus en kopp te på det!

IMG_4259 IMG_4254

 

Banankokoschiagröt:

  • 1 dl krämig kokosmjölk
  • 1 dl kvarg
  • 2 msk chiafrö
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 mosad banan

Blanda ihop kokosmjölk, kvarg, vaniljpulver och chiafrö. Låt svälla i kylen under natten och blanda innan servering ihop med en mosad banan.

 

IMG_4262 IMG_4264

 

Nu är det dags att masa sig upp ur soffan för min del för att bege mig in mot stan!

Hoppas att ni får en härlig tisdag!

 

Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. Vad gott det ser ut! Phu, ja det var intensivt arbete. Skönt att ha gjort det 🙂 ha en fin dag!

  2. Hejsan 🙂

    När du skriver att man ska använda krämig kokosmjölk i receptet. Vad är det då för märke du köper? Antar att det inte är Santa Marias kokosmjölk på burk liksom, men den jag köpt, GoGreen, är liksom rinnig som mjölk!

    Tacksam för svar
    Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *