Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Banan- och blåbärsmuffins

Publicerad,

Mellanmål är något jag behöver för att må bra och orka med vardagen, men livet med småbarn är rätt intensivt och jag har upptäckt att det där mellanmålet lätt glöms bort nu för tiden. Vi är ofta iväg på saker och trots att jag är noga med att ge Elsa mellamål prioriterar jag liksom bort mig själv. Så otroligt dumt!

Att inte äta mellanmål gör mig både trött, hungrig och sötsugen och jag har upptäckt att jag verkligen behöver det där mellanmålet, speciellt på eftermiddagen, för att inte hamna i blodsockerdipp och gå i skåpen och rota!

Eftersom vi ofta är på språng behöver jag något enkelt som jag kan ta med mig, och då är ju mellanmålsmuffins perfekt att packa ner i väskan. De behöver inte hållas kylda, de mättar bra, är goda och extra njutbara till en kopp kaffe! Perfekt mellis på språng helt enkelt, speciellt när jag får tag på en ”takeaway-cappuccino”.

Jag bestämde mig för att bli bättre på mellanmål igen och har bunkrat upp med saker som är lätta att ta med på språng här hemma nu. Bland annat så hittade ett recept på banan- och blåbärsmuffins i boken ”Gott utan socker” som jag bakade härom veckan som blev så goda!

Dessa muffins får bli dagens tips till er!

↓ Scrolla för recept ↓

TIPS -> Extra goda är de tillsammans med en kokoslatte <3

> Klicka här för att komma till recept på kokoslatte <

 

Kram / Emma.

 

4 Kommentarer

  1. Blåbärsmuffins är bäst!!!

    Jag bakar med (15) dadlar som jag mixar med (2 dl) havremjölk, (2 ägg) ägg, (4 dl) dinkel- och havremjöl, (3 msk) bakpulver, (1 dl) sesamfrö, (1 dl) rapsolja, plus massa blåbär. Blir kalciumrika (och järnrika). Båda barnen gillar dem!

  2. Vad goda de ser ut, och bra med ett recept utan socker eller vetemjöl, måste testas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *