Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Aprikos- och kokosbollar med kanel

Publicerad,

Hej mina fina läsare ♥

Ännu en mellanmålsboll att lägga till i receptbanken!

Den här varianten har smak av aprikos, kokos och kanel – fantastiskt gott och jag rekommenderar er att testa!

Här kommer recept 🙂

IMG_0673

 

Ingredienser:

  • 2 dl cashewnötter (solroskärnor funkar om du är nötallergiker)
  • 10 aprikoser
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 krm vaniljpulver
  • 3 msk vatten
  • Kanel

Kör alla ingredienser i en mixer. Rulla bollar i kanel i den storleken du önskar att ha dem i.

 

IMG_0666

 

Passar bra som en godbit till din frukost eller mellanmål, fika, efterrätt, ett litet kvällsmål eller för att stoppa sötsuget!

Kanel är förresten bra för blodsockret och har positiva effekter på ditt sötsug! Testa att byta ut sockerbomben som du fikar till den här om du försöker vänja dig av med socker 🙂

 

Kram / Emma.

6 Kommentarer

  1. Man kan inte annat än älska din blogg Emma!! Tack för att du är så himla bra 😀

  2. Såå gott det låter för en kaneltjej som jag 🙂

  3. Mums, såg gott! Är tokig i liknande nöt- och fruktbollar. Senast gjorde jag en med dadlar och pistagenötter. Passar liksom när som helst!

  4. Testade att göra dessa idag och de blev supergoda! Tack för receptet!! 🙂

  5. Zainab Naji

    Tack för receptet det är såååå gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *