Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

åååh, osten!

Publicerad,

Hej

Halloumi är något som både jag och min pojkvän är smått förälskade i när det kommer till ostar. Vi båda är starkt förtjusta i den gummiga konsistensen och salta smaken i kombination med krispiga grönsaker och söta såser. Därför var gårdagens förrätt en form av stekt halloumi med chili, honung och rostade pinjenötter. Helt galet gott! 

Dela 250 gram halloumi i fyra delar och stek dem tillsammans med en hackad chili så att de får färg på båda sidor. Lägg upp rocculasallad på fat, släng på osten, chilin och pinjenötter. Ringla över honung och olivoja och strö över några myntablad. Servera med varma vitlöksbröd.

/ Emma.

2 Kommentarer

  1. Lät riktigt gott 🙂 ska ge halloumi en chans till känner jag 😉

  2. Ja gör det, det är ju så himla gott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *