Hej vänner ♥
Tänkte ge er ett litet lunchtips såhär i kvällningen! Den här äggrullen fann jag på den här bloggen. Sen mixade jag ihop en fyllning som jag blivit helt och hållet kär i 🙂
Äggrulle: Vispa tre äggvitor till ett fluffigt skum. Blanda i en halv dl mandelmjöl och lite kanel. Smeta ut det i en rektangel på ett bakplutspapper och stö över sesamfrön. Grädda i ugnen på 225 grader i cirka tio minuter. Ta ut och låt svalna innan du tar lös den.
Fyllning: Mosa en halv banan och blanda med en halv burk kvarg och en till två matskedar jordnötssmör.
Fyllningen går att variera i mängder, men just nu är denna min stora favorit.
Kram / Emma.
tror du man kan byta ut mandelmjölet mot kanske dinkelmjöl? fast det kanske inte blir lika gott 🙂
ser gott ut 🙂 Tur att jag har din blogg så att jag kan få lite inspiration till mat, hihi . (Fast jag kan erkänna att imånga fall kollar ja bara å tänker "åh vad gott" sen kommer jag inte längre)