Emma Barremyr

Hej fredag!

God morgon solstrålar ♥

Det är fredag! Underbara fredag!

Jag älskar hur jag kan styra mina arbetsdagar som jag vill! Pelle ska bort imorgon under dagen och därför tar jag en ledig fredag för att vi ska ha en dag tillsammans idag, så kan jag jobba under dagen imorgon istället. Planerna för fredagen är dock inte satta ännu, men en mysdag hemma skulle inte vara fel känner jag! Det var länge sen vi hade en sån dag, bara vi två!

Jag var snabbast upp ur sängen idag och hann göra frukosten först (vilket är perfekt när jag ska fota, så slipper han sitta och vänta på mig 🙂 ). Vi gjorde båda smoothies (men på olika saker) och kaffe. Jag åt också ett par ägg och riskakor med avokado, örtsalt och kokosost, medan Pelle åt rostat bröd med vanlig ost och avokado till sin smoothie.

Så. Medan Pelle gjorde sin frukost passade jag på att fota min!

Här är en bra start på dagen och på en fantastisk fredag!

IMG_2893

IMG_2906

IMG_2900

 

Den gröna supersmoothien är gjord på 1/2 frusen banan, 1/2 mango, 1 näve bladspenat, 1 tsk passionsfruktspulver, 2 krm gojibärsextrakt och 1 skvätt kokosvatten med passionsfruktssmak. Toppas med chiafrö och pumpakärnor!

 

IMG_2896

IMG_2910

 

I eftermiddag kommer en tävling upp på bloggen! Missa inte den!

 

Hoppas ni får en härlig dag!

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Hej Emma! Det var jag som stirrande/hejade på dig på biblioteksbron idag. 😉 Såg vilket bra löpsteg du har, du såg riktigt stark ut! Jag har själv en lite ”sittande” löpstil om du förstår vad jag menar. Har du några tips på hur jag kan få ett löpsteg, några övningar eller så? Eller är det bästa att helt enkelt försöka tänka på att räta upp sig? Ha en fortsatt fin dag! 🙂

    1. Emma

      Hej Fanny! Jag kände allt igen dig sen sist vi talades vid utanför CCC 🙂 Tack för komplimangen om mitt löpsteg, det känns skönt att höra eftersom jag håller på att rehabträna och inte får springa så fort, och därmed inte kan ta ut löpsteget ordentligt! Jag har jättemycket tips eftersom jag är utbildad löpcoach, men det är svårt att förklara såhär över ”mail”. Vill du kan du gärna boka in dig på en PT-timme där vi går igenom detta, där jag får kika på din teknik och visa dig övningar som du kan jobba med för att få ett starkare och effektivare löpsteg. Det är bara att du mailar mig på emma@ptbyemma.se så bokar vi in en tid! En timme kostar 500:- 🙂

stats