Emma Barremyr

Blåbärsgröt!

God morgon ♥

Underbara tisdag!

Efter en måndag full med hemmajobb är jag idag, tisdag, på språng till gymmet för jobb innan jag i eftermiddag åker med tåget till Torsby. En hel vecka har jag gottat mig i mitt eget hem, men nu vankas det två dagars jobb uppe i Torsby och sen en helg i Sunne med spa, vänner och vandring! Full fart efter slapp helg – underbart!

Idag blev det grötfrukost!

Mums 🙂

IMG_0604

 

Ingredienser:

  • 2 dl mandelmjölk
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 ägg
  • 1 dl blåbär
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 1 nypa salt

Koka ihop till en krämig gröt. Servera med dina favoriter!

Min gröt toppades med mitt goda rawmio, quinoapuffar, kokosflingor, pumpakärnor, klippt fikon, hallon och mer mandelmjölk.

 

IMG_0605

 

Hoppas att ni får en grym tisdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Har aldrig prövat mandelmjölk men är lite sugen på att pröva det! är lite nyfiken, vad föredrar du smakmässigt, komjölk eller mandelmjölk? 🙂

  2. Kajsa

    Hej!!
    När du gör sötpotatistunnbröd, mäter du 5 dl omixade havregryn och mixar eller mäter du havregrynen till 5 dl efter du har mixat?
    🙂
    Kram

  3. Sara

    Hej Emma!
    Jag förstår ifall du har mycket och är ifullgång med ditt men jag skulle verkligen uppskatta ett svar på en undrar jag länge funderat på.
    Om jag vet att jag ska/behöver gå upp i vikt kan jag då likaväl göra det genom att äta glass, chips, godis, pizza som att äta sallader, fisk/kött, potatis/ris/pasta?
    Jag förstår att äta det mer ”onyttiga” skulle påverka mina värden och hjärt-kärlsjukdomar. Det jag tänker på är,”sätter” det sig på olika sätt eller är det viktuppgång som viktuppgång?
    Jag är så otroligt sugen på naturgodis (då menar jag de som är doppade i choklad/yoghurt) och vanligt godis/glass men vågar inte äta det då jag tror det kommer sätta sig på ett fel sätt på kroppen. Jag har däremot inga problem med att äta andra kolhydrater.
    Hoppas du får tid att svara på detta då du verkligen är en inspiration för mig. Dock så verkar du baka och äta nyttigt men tror du har rätt mycket kunskap om det jag undrar över. Borde jag istället satsa på att äta sådant som du bakar istället för godis/naturgodis/glass?

    Kramar från Sara

  4. Klara

    För mig blev det också gröt idag! 🙂 dock med smak av banan och kakao, en riktig favorit! 😀 om du vill prova finns receptet på min blogg 🙂

stats