Emma Barremyr

Måndagstips som ger munorgasm!

Hej finisar ♥

Jag har två STORA kärlekar som jag mer eller mindre ALLTID måste ha i skåpet sen jag upptäckte dem. Det är den där förbaskat goda crunchiga rawtellan och den där rawmion som bara smälter på tungan och ger mig precis den munorgasmen jag vill ha!

Aaaaaah! Jag klarar mig inte utan dem! Gissa hur det varit den senaste veckan då BÅDA varit slut samtidigt?

Men nu är jag lycklig igen! Igår när jag kom hem låg ett paket och väntade på mig på posten. Ett paket fullt med favoriter i mitt kök ♥

IMG_9325

 

Kokossocker <– (klick) har jag skrivit om tidigare. Det har ett lägre GI än vanligt socker och innehåller dessutom både vitaminer och mineraler – men det är fortfarande ett socker (som jag tycker är godare då det har en lite kolaaktig smak, mums)!

 

IMG_9330

 

Rawtella <– (klick) och rawmio <– (klick) funkar till ALLT! Som jag nämnt många gånger tidigare äter jag det på gröt, fluff, kesokvarg, pannkakor, osv.. det är också supergott på muffins, glass, yoghurt, frukt eller bara som det är – på en sked in i munnen! Raw, nyttigt och försvinnande gott!

Mmmmmmmm ♥

 

IMG_9332

 

Chiafrön <– (klick) använder jag som ni vet väldigt flitigt – både i gröt, rawfood, smoothites, bröd och andra bakverk! Men bäst är de såklart att äta råa och vill du investera i ett riktigt superfood – då tycker jag att du ska välja chiafrön. Föret har en fantastisk essentiella aminosyror, protein och antioxidanter, vitaminer och mineraler och innehåller bland annat – 8 ggr mer Omega-3 än lax, 15 ggr mer magnesium än broccoli, 5 ggr mer kalcium än mjölk, 3 ggr mer järn än spenat, 3 ggr mer antioxidanter än blåbär, mer protein än i havre och vete, massor med vitaminer och mineraler, och är dessutom helt glutenfritt och veganskt!

 

IMG_9334

 

Vaniljpulvret <– (klick) används ju även det till det mesta i bakväg, men även i pannkakor, gröt, kesokvarg, yoghurt, smoothies och liknande! 75:- för 50 gram är dessutom ett riktigt bra pris (den på Ica kostar ju 40:- för 10 gram).

 

Och när jag nu ändå håller på så kan jag ju tipsa er om SUPERFOODREAN som just nu pågår för fullt! (Och nej – ingen sponsring! Det här är rakt från mitt hjärta ♥)

Trevlig måndagskväll!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Jag är jätte dålig på att använda mina chiafrön, glömmer liksom bort att jag har dom. Resten av veckan blir det havregrynsgröt till frukost, toppad med bland annat chiafrön! 😀

stats