Emma Barremyr

Pizzaonsdag

Hej snyggingar ♥

Vilken dag – tiden bara flyger iväg! Jag har suttit med datajobb hela dagen med avbrott för en halvtimmes intervaller (Åhgud! Jobbigaste och bästa passet på länge – så endorfinkickad) + gång uppför på löpbandet på lunchen. Intervaller is the shit för den som vill trötta ut sig på kort tid och få ut maximalt av sin träning. Eftermiddagen rullade på med lika mycket jobb som förmiddagen – tänk vad ett lunchpass kan göra för energin! Nu är det mesta gjort och jag kan pusta ut lite.

Pustar ut gör jag med pizza tillsammans med pappa innan jag packar väskan och åker hem till lillasyster Lina på övernattning. Hon har bakat kladdkaka och lovade mys framför brasan med varmt te och kramar!

IMG_5999

IMG_6003

Pizzabotten gjordes på det här receptet (2 personer):

  • 4 ägg
  • 125 g phiadelphiaost
  • 1/2 dl fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggen fluffigt tillsammans med phiadelphiaost. Vispa sist i fiberhusk och bakpulver och häll snabbt ut på en bakplåtspappersklädd plåt innan fiberhusken stabbar sigGrädda i 10-12 minuter. Använd sedan som pizzabotten.

Fyllningen bestod av tomatsås, ananas, champinjoner, massa riven lagrad chévreost, pizzakrydda,  parmaskina, oliver, avokado, salladsmix, tomater, sugarsnaps och paprika!

IMG_6013

 

En pizza helt i min smak!

Hoppas ni får en härlig onsdagskväll mina vänner ♥

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Åh så god pizzan såg ut!
    Jag har själv aldrig testat att göra egna nyttigare varianter, men jag tror nog att det är dags att prova nu 🙂

    1. Emma

      Vad roligt att du tycker det! Hoppas du testar och gillar – det kan bli väldigt gott med nyttiga varianter också 🙂

  2. Siri

    Hej!
    Har en fråga angående mjöl och liknande. Vad är skillnaden? Till vad ska man använda vad? Varför använder du kokosmjöl? kan man byta ut det ena mot det andra i tex bakning, plättar etc?
    -mandelmjöl
    -kokosmjöl
    -vetegluten
    -fiberhusk
    -kruska/fiber-kli
    -grahamsmjöl (fullkorn)

    Jättemysig blogg, blir superinspirerad 🙂

stats