Hej snyggingar ♥
Vilken dag – tiden bara flyger iväg! Jag har suttit med datajobb hela dagen med avbrott för en halvtimmes intervaller (Åhgud! Jobbigaste och bästa passet på länge – så endorfinkickad) + gång uppför på löpbandet på lunchen. Intervaller is the shit för den som vill trötta ut sig på kort tid och få ut maximalt av sin träning. Eftermiddagen rullade på med lika mycket jobb som förmiddagen – tänk vad ett lunchpass kan göra för energin! Nu är det mesta gjort och jag kan pusta ut lite.
Pustar ut gör jag med pizza tillsammans med pappa innan jag packar väskan och åker hem till lillasyster Lina på övernattning. Hon har bakat kladdkaka och lovade mys framför brasan med varmt te och kramar!
Pizzabotten gjordes på det här receptet (2 personer):
- 4 ägg
- 125 g phiadelphiaost
- 1/2 dl fiberhusk
- 1 tsk bakpulver
Fyllningen bestod av tomatsås, ananas, champinjoner, massa riven lagrad chévreost, pizzakrydda, parmaskina, oliver, avokado, salladsmix, tomater, sugarsnaps och paprika!
En pizza helt i min smak!
Hoppas ni får en härlig onsdagskväll mina vänner ♥
Kram / Emma
Åh så god pizzan såg ut!
Jag har själv aldrig testat att göra egna nyttigare varianter, men jag tror nog att det är dags att prova nu 🙂
Vad roligt att du tycker det! Hoppas du testar och gillar – det kan bli väldigt gott med nyttiga varianter också 🙂
Hej!
Har en fråga angående mjöl och liknande. Vad är skillnaden? Till vad ska man använda vad? Varför använder du kokosmjöl? kan man byta ut det ena mot det andra i tex bakning, plättar etc?
-mandelmjöl
-kokosmjöl
-vetegluten
-fiberhusk
-kruska/fiber-kli
-grahamsmjöl (fullkorn)
Jättemysig blogg, blir superinspirerad 🙂
Men åååh så gott det ser ut!
Ja pizza är aldrig fel 🙂
oj så gott. Kan man byta ut philadelphian mot t.ex kvarg? och fiberhusken mot t.ex havremjöl? 🙂
Absolut kan du göra det, kvarg eller turkisk yoghurt typ 🙂 Fiberhusken behövs dock!