Emma Barremyr

Capidi babyalarm

Annons/ samarbete med Bonti.se

Min samarbetspartner Bonti har låtit oss prova Capidis babyalarm. Och ett babyalarm alltså – det är en av de bästa grejerna att ha som förälder – våran har använts flitigt sedan Elsa kom! Jag är ofta uppe före Elsa på morgonen och låter henne då sova kvar i sängen. Och när vi varit ute och gått och hon fortsätter att sova så låter jag vagnen stå kvar ute så att jag kan greja inne. Båda gångerna är babyalarm guld värt då jag tack vare alarmet ändå kan höra henne om hon skulle vakna, oavsett vart jag är.

Capidis babyalarm är liten och smidig, har lång räckvidd (hela 800 meter), låg strålning (en av få som klarar den tyska Blue angel reglerna för strålning) och 109 timmar i batteritid. Den konstrueras och utvecklas i Sverige med fokus på enkelhet, säkerhet och design enligt Nordisk tradition. Dessutom går det att designa egna skal, vilket jag såklart gjort!

Babyalarmet består av en föräldraenhet och en barnenhet och båda enheterna pryds nu av två bilder på en nyfödd liten Elsa ♥

IMG_0893

 

Som avslut på det här inlägget passar jag på att tipsa om att Bonti just nu kör en tävling på sin Instagram där ni har möjlighet att vinna detta grymma babyalarm! Ni hittar dem under namnet bonti_of_sweden på Instagram!

 

I samarbete med Bonti.se

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats