Hej vänner ♥
Hemma hos mamma och pappa har kvällens middag gått i raw style. Huvudrätten hittar du recept på här <– (klick) och efterrätten tänkte jag dela med mig av i detta inlägg – mest därför jag kikar in nu faktiskt!
Raw hallonglass med kokostopping var vad mamsen slängde ihop och serverade till efterrätt tillsammans med några chokladbitar! En röd och kärlekfull efterrätt i hjärtskålen – passande denna hjärtliga dag och samtidigt himla enkelt och gott 😀
För 2 portioner: mixa 250 gram frysta hallon, 1 mogen avokado och 1 tsk vaniljpulver. Klicka upp i två skålar och toppa med riven kokos och några hallon.
Stor tumme upp!
Kram / Emma.
BÄST EVER!
Gjorde:
Avokado och frysta jordgubbar
och Avokado och frysta hallon + agave sirap… HUR GOTT SOM HELST!
Man kan även ha bannan istället för avokado.. lika gott det med 😀
Syrran tyckte det var jättegott och blev helt paff när hon fick reda på vad det fanns i den..
MEN Tack för tipset.. 😀 😀 😀
Hej, gjorde denna och den är underbar!
Tog även lite lakriktspulver på och det blev smaskens!
🙂
Hej igen ! 🙂
Undrar om man skulle kunna byta ut avokadon mot något annat men endå få den krämig och glassaktig, eftersom jag verkligen avskyr avokado?
Gott 🙂 jag åt också rosa glass igår, men en rödbetsglass, udda men det måste du testa!!
Hej där 🙂
Smakar den avokado? 🙂