Hej alla glada ♥
Blodpudding och ett baconpaket är perfekt snabbmat att ha i kylen för att plocka fram stunder det krisar i planeringen. Idag är det fullt upp hela dagen. Jag gick av mitt jobbpass vid elva i förmiddags och hoppade direkt på tåget ner till Karlstad. Är hemma med väskan och för att byta om och slänga i mig lite mat och då blev blodpuddingen och baconpaket i kylen perfekt till lunch. Nu ska jag bara packa om väskan för att sedan bege mig mot en eftermiddag i gymmet! Wiiieee, vad roligt!
Glutenfri blodpudding, kalkonbacon, lingonsylt och finrivna morötter. Massa ny energi och dessutom järn från blodpuddingen. Tumme upp!
Lite senare slänger jag upp tredje delen av svaren på frågestunden, kika in igen då!
Kram / Emma.
Hej! Måste bara säga att jag älskar din blogg. Du verkar vara en himla härlig tjej och väldigt positiv. Blir så glad av att läsa din inlägg.
Jag har en fråga: Hur många teskedar/matskedar jordnötssmör är lagom att äta på en dag?
Vill inte tjata men skulle bli jätte glad om du svarade på min kommentar, för har verkligen ingen aning och tänker på det hela tiden. Kram 🙂
Har aldrig smakat på blodpudding men jag äter praktiskt taget allt annat så tror jag skulle gilla det! Jag undrar också vilket märke som föredras? 🙂
Jag älskar blodpudding! jag tycker det är jättegott. Med falukorv och lingonsylt till! :)))
Vilket märke på blodpuddingen använder du? Har hört att de flesta innehåller massa socker och grejer. Men älskar blodpudding men har inte ätit det på länge pga av de.
Sen har jag en annan fråga du har ibs va? Jag fick nyss reda på att jag har det och är även känslig mot gluten men klarar enkel saker bra tex de fiberrika produkterna men nu fick jag även reda på att jag har lågt blodvärde och järnbruket även att jag äter jätte mycket järn. Jag har då läst att om man har ibs och är känslig mot gluten kan tarmen ta skada av de och få svårt att fånga upp näringen från mat, därför funderar jag på om jag har svårt att fånga upp järnet eftersom jag är känslig för gluten. Jag har därför den här veckan ätit massa järn och glutenfritt men har ingen aning om hur jag ska göra. Har du någon erfarenhet av det?
Förlåt för krånglig kommentar haha, och tack i för hand 🙂