Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Rawfoodpaj med hallon och blåbär + cashewgrädde

Publicerad,

IMG_8785

Hej godingar ♥

Är ni taggade på helg?

Det är jaaaaag! Fredag är ju veckans bästa dag och får mig att alltid gå runt med en härlig känsla i kroppen! Det är något magiskt med fredag helt enkelt, och idag är inget undantag!

Som avslut på veckan och som ett litet fredagstips vill jag dela med mig av ett smarrigt recept som jag tycker ni ska prova i helgen!

Till min födelsedag tidigare i veckan gjorde jag en alldeles underbar rawfoodpaj med hallon och blåbär som jag serverade med fluffig cashewgrädde! Ett recept som jag hittade inspiration till hos Ica!

Enkelt och snabbt att göra iordning och otroligt fräscht, gott och mättande! En alldeles underbar paj som funkar lika bra till mellanmål, som till fika eller efterrätt!

Testa!!!

IMG_8780IMG_8784

Rawfoodpaj med hallon och blåbär + cashewgrädde

Rawfoodpaj med hallon och blåbär:

5 dl valnötter 

2 dl riven kokos 

1 tsk malen kanel 

1/2 tsk malen kardemumma 

1/2 tsk vaniljpulver 

1 krm salt 

100 g urkärnade färska dadlar 

1 dl russin 

1 msk agavesirap 

250 g frysta, tinade och avrunna hallon och blåbär

Mixa valnötter, kokos, kanel, kardemumma, vaniljpuvler och salt fint i en matberedare. Tillsätt dadlar, russin och agavesirap. Fortsätt mixa till en smulig massa. Tryck ut hälften av degen i en pajform, ca 20 cm i diameter. Fyll med bär. Strö över resterande deg.

Cashewgrädde:

3 dl cashewnötter

1-2 dl vatten

2 krm vaniljpulver

3 msk agavesirap

Blötlägg cashewnötterna i vatten minst 4 timmar. Häll av vattnet. Lägg nötterna i en blender eller matberedare. Mixa nötterna fint. Tillsätt vattnet, lite i taget, till önskad konsistens, under fortsatt mixning. Det ska bli en slät och fluffig ”grädde”. Rör ner vaniljpulver och agavesirap. Servera cashewgrädden till smulpajen!

IMG_8775IMG_8787

 

Kom ihåg att ta hand om er finisar

Trevlig helg!

 

Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Åh vad gott det låter!!! Älskar rawfood pajer med bär 🙂 Grattis i efterskott!♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *