Hej vänner ♥
Jag har legat i sängen och vilat mig ända sen jag slutade jobbet vid tio i morse. Jag mår lite bättre idag så det går åt rätt håll iallafall. Nu har jag precis fått i mig lite lunch och det är dags att göra en kraftansträngning – packa väskan och sätta mig på tåget mot Karlstad.
Till lunch blev det nötplättar med vaniljsmak – mums(!) Serverades med kokosgrädde, kiwi och granatäpple.
Ingredienser:
1/2 dl cashewnötter
1 ägg
1/2 dl mandelmjölk
1/2 dl kvarg
1 1/2 tsk fiberhusk
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver
Mixa cashewnötterna till ett mjöl och blanda med övriga ingredienser. Degen blir ganska stabbig och behöver plattas ut i pannan. Stek fyra plättar på medelhög värme och servers med något gott!
Kram / Emma.
Hej!
Är keso samma sak som kvarg? :O
Låter gott! Måste testa! Men har ingen fiberhusk hemma….kan man hoppa över den eller ersätta med nåt annat? Tack för en superbra blogg! Kram