God morgon ♥
Första dagen på flera dagar som jag vaknade utan hals- och öronont och med frukostsug. Wiiiieee! Efter sovmorgon och ett uppvaknande som stavas – dra sig bestämde jag mig för att göra en lyxfrukost i form av ugnsbakad chokladgröt som sedan serverades med vispad vaniljkvarg samt hallon och blåbär. Åååh, heaven!
Dessutom lyx med en mysmorgon tillsammans såhär mitt i veckan ♥
Recept på ugnsbakad chokladgröt hittar du här (<–klick).
Och killen åt i vanlig ordning sin havregyrnsgröt med blåbär, banan, russin, linfrö, solros- och pumpakärnor och mjölk. Tro mig, jag har försökt få honom att prova något annat, men vissa vill helt enkelt ha sin vanliga frukost. Och det är ju helt okej det med 😀 För mig är det naturligt att variera frukosten lika mycket som jag varierar lunch och middag, medan andra trivs bättre med att alltid äta samma frukost varje dag för att istället variera lunch och middag.
Hur gör ni? Varierar ni frukosten eller vill ni alltid ha samma sak på morgonen?
Jag antar att de flesta äter samma, men det kan vara kul att se vad ni läsare tycker 🙂
Kram / Emma.
Jag brukar variera mellan ra grot (som star i kylen och svaller over natten) med notter, fron, och kokt amarant i, plus bar och frukt, eller smoothies, fruktbitar med mandelsmor/jordnotssmor, dadlar.. So many delicious things 🙂
Jag äter olika frukost nästan varje dag! Förut åt jag alltid samma sak, varje morgon men så helt plötsligt fick jag nog ^^ jag har insett (mycket genom din blogg) hur mycket goda frukostar det finns så då finns det ju ingen anledning att alltid äta samma! 🙂
Till vardags vill jag alltid ha samma frukost – fil med hemmagjord müsli samt en knäckemacka med keso. Under lediga dagar och om helgerna lyxar jag gärna till det och varierar mig lite mer. Just nu är jag väldigt inne på pannkakor/plättar i olika former och utföranden 😉
Kram
Vad gott! Måste prova det där nångång! 🙂
Har du koll på hur många kalorier en sådan frukost innehåller? Jag tränar med PT och ska därför dokumentera "in & ut-kalorier" 😉 Såg himlans gott ut.