God morgon ♥
Kokoscupcakes till frukost!
Japp, idag slängde jag ihop ett nytt recept till frukost – kokoscupcakes. Dessa godingar avnjöts i soffan tillsammans med en stor kopp ingefärste och nyhetsmorgon som sällskap.
Ingredienser:
1/2 dl havregryn
1 msk kokosmjöl
1/2 msk kokossmör/olja
2 msk kokosflingor
1 mosad banan
1 ägg
1 äggvita
Blanda ihop alla ingredienser och häll upp i två cupcakesformar. Micra på högsta effekt i 3 minuter och toppa sedan med keso, jordnötssmör och kokosflingor.
Pojkvännen har dragit iväg till universitetet på tenta. Själv ska jag ta mig en cykeltur bort till mitt kära SATS. Det var länge sen jag tränade där nu så det ska bli kul att komma tillbaka! Vid lunch ska jag möta upp Victoria, en gammal klasskompis från hälsa och wellness som också pluggar till PT nu. Vi ska äta sushi och så antar jag att det blir lite träningssnack 🙂
Ha en fin dag!
Kram / Emma.
Kan man byta ut kokosmjölet och kokosmöret mot vanligt mjöl och smör tror du?
Vart får man tag på kokosmjöl? 🙂
Men OJ vad gott detta lät och sjukt lätt att göra?! Ska absolut testa inom kort! 🙂
Åh dessa ska testas! Undrar bara vad du använde för form?! Vanliga i papper..?
Hej Emma! Tack för en superbra blogg!
Jag undrar om du har något tips på vad man kan byta ut kokosen mot om man nu inte är överförtjust i just kokos ? 🙂
Du är så himla duktig och inspirerande! Varför inte göra en cupcake-kokbok med alla dina hälsosamma frukostcupcakes? Jag hade definitivt köpt den… 😉
Läser din blogg varje dag – you go girl!
Åh kommer bli så mysigt! 🙂