Tjoho ♥
Åh, vad jag njuter av att vara hemma och av att vara ledig. Det var länge sen jag hade ett sånt här lugn i kroppen! Det är så fantastiskt skönt att bara ta dagen som den kommer, vakna och veta att jag kan göra precis vad jag vill, ingen stress. Självklart så ägnar jag mycket tid åt det jag gillar bäst. Stå i köket och träna. Jag fick med mig Pelle till gymmet efter frukost för ett tugnt benpass och nu har vi precis fått i oss lunchen, som idag blev saffransugnspannkaka.
Ingredienser:
1 mosad banan
4 ägg
250 gram keso
1 dl havregryn
1 påse saffran
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg alla ingredienser i en bunke och stavmixa till en slät massa. Häll upp i en bakplåtspappersklädd ugnsform och grädda i ugnen i 30-35 minuter.
Vi serverade med kvarg som vispats ihop med hallon- och blåbärssmoothie + lite färska hallon på toppen!
Gottigott 😀
Den här rätten funkar lika bra i låda som på tallriken. Den kan också ätas som frukost, middag eller varför inte mellis?
Kram / Emma.
Hur många räcker detta recept till?:)
Två personer 🙂
Det här låter något så gudomligt gott! måste testas =) är det recept för 2? 🙂
hej 🙂 jag har precis hittat din blogg och gud vilka recept!! jag har dock en fråga, jag tycker verkligen inte om banan, varken smaken eller konsistensen, smakar rätterna banan? jättetacksam för svar!
Hej! Jag läser din blogg dagligen och tycker den är toppenbra! Du har alltid så bra recept kloka ord och sund syn på hälsa. för övrigt tycker jag dina bilder är underbara, det är sånt fint ljus i dom och allt du lagar ser så otroligt gott ut! så tack för en jättebra blogg och all inspiration! 🙂
Åh detta måste jag testa 🙂