Hej ♥
Gårdagens middag stavas perfektionism. En gryta gjord på älgkött, kantareller, morötter, lagerblad, timjan, kryddpeppar, vitpappar, enbär och lagerblad som fick koka ihop till en egen fond i sisådär tre timmar. Det hela avslutades med att blandas ihop med grädde och redas till en krämig sås.
Köttet blev sådär mört att det bara ramlade isär när det kom in i munnen. Nästan smälte på tungan… Mmmm.
Till denna fantastiska viltgryta serverades ungsstekta potatisar, sötpotatisar och rödbetor och en salld gjord på spenat, broccoli, plommontomat, gurka och orange paprika.
Ooooh!
Kram / Emma.
Hej! Du vet pepparkakskakorna du gjorde, någon gång så snabbt som möjligt om du vet något, skulle inte du kunna göra nyttiga pepparkaksmuffins? 😀 Skulle vara såååååååå roligt, och jag hittar inget recept på det så om du vet eller kan nå recept får du jätte gärna lägga ut det!
Ha det bra!
Kram!
lät gott 🙂