Emma Barremyr

Majskakor, äggröra och kaffe ♥

God morgon ♥

Fy tusan vad segt det börjar bli att vara sjuk nu! Jag var lite väl optimistisk igår när jag skrev att jag kände mig bättre. Plötsligt nös jag och sedan började näsan rinna. Jag nös konstant under hela gårdagen och snöt upp en hel hushållsrulle innan kvällen kom. Febern kom också den tillbaka och jag låg återigen helt däckad, kul! Idag värker det i näsa, ögon, huvud och kroppen känns matt och öm. Jag känner mig kurig, är helt slut och har återigen fått ställa in både yoga och PT-kunder!

Jag har inte gjort mycket mer än legat ner senaste veckan och får snällt fortsätta med det eftersom kroppen tydligt säger att den behöver det! Men det kryper i mig och jag vill UT och NJUTA! Solen skiner och våren har knackat på dörren hos oss ♥ Igår var det tio grader och jag drömde om en långpromenad i skogen med fågelkvitter och bar mark!

Långpromenad i skogen får dock vänta ett tag! Mat orkar jag iallafall äta och det är ju tur det, så att jag har något att njuta av, hehe! Frukosten idag blev en smarrig äggröra som jag vispade ihop på 3 ägg och en skvätt mjölk. Till det två majskakor från Friggs (i favoritsmaken hampafrö och svartpeppar) med smör och ost + en stor kaffekopp!

IMG_3630 IMG_3629

 

Vad käkade ni till frukost idag?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Smör och ost på majskakor, vilken smart idé! Jag åt min klassiska frukost, kvarg utblandat med yoghurt+varma hallon och Pauluns granola. Och te, såklart!

  2. Cecilia

    Äggröra…det gör jag aldrig, synd!! Jag får nog ta och göra en äggröra i helgen 🙂
    Idag fick jag till det, grekisk yoghurt med passionsfrukt, kiwi, banan och äpple!!

    1. Emma

      Äggröra är en av mina favoriter, gott och mättande 🙂 Grekisk yoghurt med massa goda frukter lär inte så dumt, MUMS!

  3. Gabriella

    Majskakor är ju så gott!! Jag har ännu inte gått ifrån vinterns frukostgrötperiod, men det börjar bubbla med inspiration för kommande fräscha smoothiebowls, bröd inför vår och sommar 🙂

    1. Emma

      Ja jag tokälskar dem! Förstår att vårinspirationen börjar bubbla, det är samma här! Så gott med bröd och smoothiebowls! Kram

stats