Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Oopsies med fetaost, basilika och vitlök

Publicerad,
Hej vänner
 
Jag tänkte bjuda på ett recept på oopsies som jag gjorde förra veckan. De andra skulle äta vitlöksbröd till räkfrossan och det är ju bara så himla gott så jag ville också ha ett bröd med vitlök i. Bestämde mig därför för att göra oopsies (som är helt glutenfria) med vitlökssmak. Om de blev goda? Ja, farligt goda.
 
 
På bilden ser ni mina oopsies samt vanlig vitlöksbaguette som vi åt på vår räkfrossa förra veckan.
 
Oopsies ingredienser (två bröd):
1 ägg
35 gram kvarg
1 tsk bakpulver
1 liten pressad vitlöksklyfta
2 msk mosad fetaost
Basilika
Salt
 
Sätt ugen på 150 grader. Separera äggvitan från äggulan och vispa äggvitan hårt. Blanda ihop äggula, kvarg, vitlök, fetaost, bakpulver, basilika och salt. Vänd sedan ned ägguleblandningen i äggvitan och rör om försiktigt. Klicka ut två bröd på en bakpappersklägg plåt och grädda i ugnen 20.25 minuter.
 
Kram / Emma.

1 Kommentar

  1. Hej Emma!

    Kan inte du göra några enkla "matlåde-lunch"-tips som enkelt går att slänga ihop kvällen innan? Mina idéer har tagit slut för tillfället!

    Svar:
    Hej! Absolut, vad roligt att du kommer med förslag! Börjar jobba igen nästa vecka så då kan jag blogga lite om matlådor 😉
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *