Emma Barremyr

15% på Fotografering hos Caroline Dahlén

Hej vänner ♥

Caroline Dahlén är min fotograf och vän som jag samarbetat med sedan jag startade mitt företag för snart tre år sedan. Vi har hunnit med många fotograferingar tillsammans och Caroline har fått hänga med mig till både fjällen, skogen, olika parker och till gymmet.

Jag har alltid tyckt att Caroline tagit så himla fina bilder och är därför extra glad att det är framför hennes kamera jag får stå varje gång jag ska fotas.

Nu är de flesta av mina bilder jag tagit tillsammans med Carro träningsbilder, men jag har också gjort en parfotografering tillsammans med Pelle och en systerfotografering tillsammans med mina systrar. Nästa projekt är att få med mig hela familjen för ett fint familjefoto!

Förutom träningsbilder, familjer, syskon och par är Carro himla duktig på att bland annat fota gravida kvinnor, barn, djur, modeller och bröllop. Hennes blogg är full med vackra bilder! Gå gärna in och kika!

Är du intresserad av en fotografering? Kanske vill du fota dina barn inför julkorten som ska skickas ut om ett par månader? Föreviga din kärlek tillsammans med din partner, familj eller en vän på ett foto? Få vackra bilder på dina husdjur? Eller kanske behöver du fotografier till ditt företag eller något annat projekt?

Läs mer om Carolines tjänster och boka genom att klicka här! Carro åker lite överallt i Sverige, så långt reseersättning är villigt att betalas!

Fram till 15 oktober får ni 15% rabatt på alla bokningar hos Caroline Dahlén när ni uppger koden ”EmmaOkt”.

 

Här kommer exempel på några bilder vi tagit de senaste åren! 

 

DSC_0486 - KopiaDSC_0460

 

På vår första fotografering höll vi till i skogen vilket gav bilderna en grön och skön bakgrund!

 

DSC_4846 - Kopia DSC_4873 - Kopia DSC_4939 - Kopia

 

Inför min och Pelles treårsdag fotades vi i herrgårdsparken i Torsby! Är så otroligt glad för dessa bilder och de ger mig en pirrande känsla i hela kroppen! Jag har framkallat flera stycken som jag ramat in hemma för att kunna kolla på ofta ♥

 

DSC_9582 DSC_9434 DSC_9471

 

En annan gång var vi i gymmet och fotade lite profilbilder och träningsövningar till bloggen!

 

DSC_1746DSC_2073DSC_1862DSC_1775

 

Carro var med som fotograf under en dag på träningshelgen på Idre fjäll förra hösten och knäppte då många härliga bilder i den vackra fjällmiljön! 

 

DSC_6668 DSC_6731

 

Lite senare på hösten förra året fotades jag och mina systrar vid Alsters herrgård utanför Karlstad. Det var en regnig dag, men med många vackra höstfärger på träden!

 

DSC_2103 DSC_2113 DSC_2148 DSC_2227 DSC_2366

 

I våras fotade vi bland körsbärsblommor och vitsippor för att kunna fylla bloggen med härliga bilder!

 

Röhnisch jacka6DSC_4061 DSC_3934

Och till sist – för ett par veckor sedan fotade vi mig i den snygga vinterjackan från Röhnisch!

Läs mer om jackan här!

 

Inlägget är ett samarbete tillsammans med Fotograf Caroline Dahlén!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Tack! Ja verkligen 🙂 Jag är dålig på att ta porträttbilder, men övar mycket! Tills jag känner mig nöjd är det bra att jag har Carro 🙂

stats