Emma Barremyr

Fredagens förrätt

Gokväll ♥

Någon frågade efter receptet på förrätten från i fredags och jag lovade att lägga ut det. Detta är perfekta förätten på grillfesten i sommar – fyllda avokadohalvor med chili och lax.

Dela och gröp ur två mogna, lagom mjuka avokados och hacka dem i små tärningar. Finhacka en röd chilifrukt, 200 gram rökt lax och en kruka basilika. Blanda alla ingredienser och häll på 2 tsk citronsaft och blanda ytterligare. Låt röran stå i kylen ett par timmar och gotta till sig inna det är dags för servering. Servera i de urgröpta avokadohalvorna!

kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats