Hej ♥
Kommer ni ihåg hampapastan som jag gjorde för ett tag sen? I söndags fick jag en idé om att jag skulle kunna använda den som en pizzabotten, sagt och gjort så blev det så!
Till en person: vispa 2 äggvitor till ett fluffigt skum och blanda försiktigt ned 2 msk fiberhusk, 70 gram phiadelphiaost och lite pizzakrydda. Smeta ut degen i en cirkel på en plåt och grädda i ugnen i 10 minuter på 150 grader. Ta ut och häll på tomatsås, skivad mozzarellaost, riven prästost och pizzakrydda. Grädda ytterligare några minuter i ugnen på 225 grader tills osten har smält. Ta ut och lägg på rocculasallad, parmaskinka och paprika! Mums säger jag bara 🙂
Kram / Emma.
Sv till Rahwa: fiberhusk är ett glutenfritt alternativ i bak och matlagning. I och med min IBS så försöker jag undvika endel gluten och välja glutenfria alternativ när jag kan för då mår magen bättre! Fiberhusken kan du ersätta med mjöl!
Vad skulle kunna ersätta fiberhusk? Och varför är fiberhusk ett bra alternativ?
Hej Emma!
Först, jätte trevlig blogg. Ser att du är lite som jag. Dvs, gillar matlagning och allt därtill 🙂 Pizzan ser ju fantastisk ut. Finns du på onlinepizza kanske? 🙂 Annars vore det kanske en idé, haha.
Ha det bra!
/Danne
haha men åhh emma, här sitter jag och är så hungrig så jag gråter snart så lägger du upp detta!!! Ser så sjukt gott ut!