Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Mumma med kokosmugcake till frukost

Publicerad,

God morgon ♥

Det är skönt att vara igång igen. Jag vaknade idag med en brutal träningsvärk i benen från gårdagens benpass och kunde inte låta bli att känna lyckan inom mig. Träningsvärk är ett sånt där härligt tecken (typ det bästa tecknet) på att man lever. Jag älskar det! Efter en halvtimmes snos (segt att komma upp idag igen) hoppade jag i träningskläderna och tog mig ut på en morgonpromenad. Och som jag sagt så många gånger förut – morgonpromenaden bästa sättet att vakna till liv på! Därefter frukoststund med min kärlek och nu PT-onlinejobb för hela slanten!

Idag blev det mugcake till frukost, kändes som om det var en evighet sen jag åt det sist, och det var sååå gott! Jag gjorde såklart en kokosvariant med vanilj och blåbärsgömma (kokos+vanilj+blåbär är en underbar kombination). Som topping blev det en fluffig jordnötskräm, lite mer blåbär, kokoschips och hampafrön.

Mumma!

Ingredienser:

  • 1/2 dl havregryn
  • 2 msk kokosflingor
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1 krm bakpulver
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 msk coconutmanna (kokosolja går också bra)
  • 1/2 dl äggvita (eller 1 ägg)
  • 3 msk mjölk
  • 1/2 banan

Blanda ihop alla torra ingredienser. Stavmixa ihop coconutmanna, äggvita, mjölk och banan, blanda sedan ihop med de torra ingredienserna. Häll upp i en microsäker skål och micra på högsta effekt i 3-5 minuter (beroende på micro). Som topping gjorde jag en fluffig jordnötskräm.

Jordnötskräm: mixa ihop någon dl kvarg, en rejäl sked jordnötssmör, resten av bananen och vaniljpulver.

Trevlig tisdag!

Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Om man inte har en micro går det att göra i ugn istället? Och hur varmt och länge i så fall?
    Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *