Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

En skål med frukostkärlek

Publicerad,

God morgon ♥

Så intressant att läsa era tankar kring kvällsmål och vad ni gillar att äta då. Hemma hos oss varierar det ju väldigt mycket och igår blev det en stor bit banan- och jordnötscheesecake, frukt och te till kvällsfika. Som många av er säger så är det himla mysigt att fika/ äta kvällsmat och det ligger mycket njutning i det, speciellt nu när mörkret börjar smyga sig på under kvällarna. Finns det då något bättre än tända ljus, något varmt att dricka och något gott att äta? Njaaa… det myset vill jag inte vara utan!

Idag har jag och Tass börjat dagen med en morgonpromenad. Med en hund i lägenhet blir det mycket spring ut och in, samt en hel del promenader om dagen. Skön vardagsmotion om du frågar mig! En lugn och skön frukoststund på det och sedan jobb med PT-online. Morgonen har flutit på snabbt och nu ska jag packa väskan och bege mig mot gymmet för träning och eftermiddagsjobb!

Dagens frukostskål innehöll en len banan- och kokoskräm som varvats med blåbär, hallon, jordgubbar och carobboll och sedan toppats med ännu en carobboll, kokoschips, quinoa- och bovetepuffar, kakaonibs och acaípuder. 

Banan- och kokoskrämen gjordes på 1 dl silkestofu, 1 fryst banan och 1/2 dl krämig kokosmjölk – elvispas ihop till en slät kräm!

Trevlig onsdag mina vänner!

Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. Håller verkligen med dig om att det så här års är mysigt att krypa upp i soffan om kvällarna med något gott att äta och/eller dricka. Beroende på när jag ätit middag och hur mycket, varierar det vad jag äter. Låter kroppen bestämma helt enkelt. Ibland bara en kopp te, kanske med en bit mörk choklad eller liknande till. Ibland är jag mer hungrig och då kan det blir yoghurt/keso/kvarg med tillbehör eller vad jag nu kan tänkas vara sugen på. Igår blev det exempelvis B&J Peanutbutter cup. Kanske inte det bästa kvällsmålet, men ack så gott. Tror dessutom att det smakar extra bra en vanlig tisdag i jämförelse med exempelvis en lördag 😉

    • Det varierar ganska mycket för mig också, jag lyssnar också på kroppen och så beror det lite på hur sent jag äter middag, men alltid blir det något litet, som en tekopp och chokladbit/ frukt 🙂 B&J är inget jag äter mycket av då jag inte tål laktos, men det verkar ju så HIMLA gott! Vill också ha 🙂 och jag håller helt med, tror myset smakar extra bra mitt i veckan 🙂 hihi

  2. Gjorde denna krämen till frukost idag med hemgjord granola, blåbär, hallon och choklad-jordnötssmör som topping! Gott! 😀 Ska pröva fler a dina härliga recept! Tack för att du delar med dig!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *