God morgon vänner ♥
Hur mår ni?
För vår del börjar semestern lida mot sitt slut och vi njuter för tillfället av vår sista semestermorgon i frukostsoffan. Äggmacka och kokoskaffe har varit standard nu i sommar tillsammans med mycket färska bär, smoothies och yoghurt. Idag boostar vi dock med färskpressad juice på apelsin, lime och massa ingefära.
Den senaste veckan har jag känt mig väldigt hängig med en släng av feber, halsont och värk i kroppen. Jag har varit i stort behov av sömn och väldigt sugen på ingefära. Jag antar att det är kroppens sätt att säga åt mig att vila, samt att den behöver den där lilla extra boosten som jag tycker juicen med ingefära ger mig, hihi!
Och hörrni! Det nybakade CASHEWBRÖDET ni ser på bilden ovan var något av det godaste jag ätit på länge alltså! Det innehåller mycket smarrigt och massa nyttiga grejer. Eftersom det till stor del består av nötter är det också väldigt mättande! Receptet kommer här inom kort, jag lovar!
Nu till juicen! När skolorna drar igång igen om ett par veckor börjar även fördelningstiderna, och just ingefära och citrus är bra för att boosta immunförsvaret lite extra så att ni håller er friska ♥
Ingredienser juice (2 glas):
- 3 apelsiner
- 2 lime
- en bit ingefära
Skär bort skalet på lime och apelsinerna. Kör allt i en råsaftcentrifug och häll upp i två glas!
Klicka HÄR för att komma till receptet på kokoskaffe!
Njut av söndagen finisar ♥
Kram / Emma.
Måste ta fram min centrifug märker jag, ser ljuvligt gott ut 🙂
Ja visst r det ljuvligt gott att pressa sin egen juice? 😀
Ser supergott ut alltihop! 🙂
Vad kul att höra! Både brödet och juicen var sådär extra gott här 🙂
Låter toppengott ju!! 🙂
Visst gör det! Älskar såna här frukostar 🙂
Vi brukar göra samma juice här hemma, fast vi har även i lite morötter 🙂 Tycker det ger juicen mer balans!
Ja morötter i är också gott, hade nog haft det om jag haft morötter hemma 🙂